Champions League: PSV-Tottenham Hotspur FC live op tv en radio

Vandaag speelt PSV haar derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Tottenham Hotspur FC . De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. Vandaag staat de derde wedstrijd op het programma. PSV speelt vandaag in het eigen stadion tegen Tottenham Hotspur FC. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd PSV-Tottenham Hotspur is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.30 uur en de wedstrijd zelf om 18.55 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur wedstrijd Club Brugge – AS Monaco te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal zendt naast PSV-Tottenham Hotspur  en Club Brugge – AS Monac ook de wedstrijden FC Barcelona – Inter, Borussia Dortmund – Atlético Madrid, Liverpool – Rode Ster en Galatasaray – FC Schalke 04 live uit.