Coronavirus: Ook Caiway en Delta komen met gratis tv-zenders

In navolging van diverse andere tv-providers bieden Delta en Caiway de komende periode ook extra televisiezenders gratis aan.

“Thuisblijven wat aangenamer”

Het dagelijkse leven ziet er op dit moment een stuk anders uit dan normaal. Iedereen wordt opgeroepen zoveel mogelijk binnen te blijven en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vanaf nu maken wij een aantal extra tv-zenders gratis beschikbaar om het thuisblijven wat aangenamer te maken voor het hele gezin.“, aldus de aanbieders op hun website.

Caiway

Bij Caiway zijn diverse televisiezenders aan het digitale basispakket toegevoegd die normaal onderdeel uitmaken van een aanvullende pluspakket. Het gaat om de kinderzenders Nick Jr, Nick Toons, Nick Music, RTL Telekids, Cartoon Network, Pebble TV, Boomerang en Baby TV. Daarnaast zijn de televisiezenders Comedy Central Extra, RTL Crime, Crime & Investigation, Shorts TV en Insight HD tijdelijk gratis te zien. Een overzicht van de kanaalnummers vind je hier.

Delta

Bij Delta worden tijdelijk Nick Jr, Nick Toons, Nick Music, RTL Telekids, Pebble TV, Boomerang, Baby TV, Comedy Central Extra, RTL Crime, Crime & Investigation, Shorts TV, Insight HD en 192 TV gratis doorgegeven. Een overzicht van de kanaalnummers vind je hier

Onderhoud uitgesteld

Nu veel mensen thuiswerken en kinderen lessen volgen via internet is de afhankelijkheid van een goede verbinding extra groot. Daarom stellen Caiway en Delta alle geplande, niet noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk voorlopig uit.

Andere aanbieders

Meer informatie over de tijdelijke extra gratis zenders in verband met de coronacrisis bij andere aanbieders vind je hier: