Eredivisie ook dit seizoen live te volgen via FOX Sports

Vanavond begint het nieuwe voetbalseizoen in de Eredivisie met de wedstrijd ADO Den Haag-FC Utrecht. Betaalzenders FOX Sports zendt alle wedstrijden live uit.

Aftrap

In Den Haag wordt vanavond de 62 editie van de Eredivisie afgetrapt met de wedstrijd ADO Den Haag-FC Utrecht. De wedstrijd begint om 19.00 uur in het Car Jeans-stadion in Den Haag. Deze wedstrijd is ook direct de start van een nieuw voetbalseizoen in Eredivisie.

Live

Betaalzender FOX Sports zendt alle wedstrijden live uit. De sportzender is te abonneren via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders. Diverse aanbieders komen de komende periode met speciale acties voor de sportzender.

Ziggo

Abonnees bij kabelaar Ziggo betalen relatief veel voor de sportzender. Dit heeft te maken met contractuele afspraken tussen de aanbieder en de sportzender. Wel komt de kabelaar met een speciale combinatieactie waarbij FOX Sports Eredivisie en International voor 19,95 euro per maand kunnen worden afgenomen (de normale prijs is 24,95 euro).

SKV Veendam

Zondag, 13 augustus, staat de “derby van het Noorden” op het programma. De wedstrijd tussen FC Groningen en sc Heerenveen is voor alle abonnees van aanbieder Stichting Kabelnet Veendam (SKV) gratis te zien via FOX Sports Eredivisie 1.

Caiway en Canal Digitaal

Bij de aanbieders Caiway en CanalDigitaal staat de sportzender FOX Sports Eredivisie 1 de komende periode in het Etalagekanaal. Bij aanbieder Caiway is gedurende de maand augustus de televisiezender FOX Sports Eredivisie 1 te zien voor alle abonnees van digitale televisie in het zogenaamde ‘Showroom’-kanaal. Dit kanaal is te vinden op voorkeuzepositie 13.

FOX Sports 1 is tot oktober voor alle klanten van Canal Digitaal, uitgezonderd abonnees met het een zogenaamd recreatie-abonnement, beschikbaar op het etalagekanaal via voorkeuzepositie 14.

Sociale media: