Europa League: Vitesse – Zulte-Waregem live op radio en televisie

Vanavond wordt de vierde ronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd Vitesse – Zulte-Waregem is live te volgen op radio en televisie.

Vitesse

De club uit Arnhem is de enige club uit Nederland die dit jaar van de partij is in de Europa League. Andere clubs zoals FC Utrecht, PSV en Ajax werden in de voorrondes al uitgeschakeld. Vitesse is ingedeeld in een groep met Lazio Roma, OGC Nice en Zulte Waregem.

Zulte-Waregem

Vanavond staat de vierde wedstrijd van Vitesse in de Europa League op het programma tegen het Belgische Zulte-Waregem. Beide clubs hebben in poule K van de Europa League hun eerste duels van Lazio Roma en OGC Nice verloren. Twee weken geleden speelde de clubs tegen elkaar in België: het werd toen 1-1. De wedstrijd begint om 21.00 uur in de Gelredome in Arnhem en is live te volgen op radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur. Om 19.00 uur wordt eerste de wedstrijd Everton-Olympique Lyon uitgezonden uit de Europa League. Rond 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar de wedstrijd tussen Vitesse en Zulte-Waregem.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. De wedstrijd Vitesse – Zulte-Waregem – is vanaf 21.00 uur te volgen op FOX Sports 3. Ook worden de wedstrijden AEK Athene – AC Milan, Istanbul Basaksehir – Hoffenheim, Olympique Lyon – Everton, Arsenal – Rode Ster Belgrado en Lazio Roma – Nice live uitgezonden via de diverse kanalen van FOX Sports.

NPO Radio 1

De wedstrijd Vitesse – Zulte-Waregem is vanaf 21.00 uur live te volgen op de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit België komt van Andy Houtkamp. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit Arnhem. Radio Gelderland doet integraal verslag van de wedstrijd en beschouwt ook ruimschoots voor vanaf 19.00 uur. Het commentaar op Radio Gelderland wordt verzorgd door Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink. Omroep Gelderland is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.