Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Finale Nations League: Portugal-Nederland live op radio en televisie

Vanavond wordt de finale gespeeld van de Nations League. De wedstrijd Portugal-Nederland is live te volgen op radio en televisie.

Halve finale

Afgelopen week werden de halve finales afgewerkt van dit nieuwe toernooi van de UEFA. Portugal wist met 3-0 te winnen van Zwitserland en Nederland was met 3-1 te sterk voor Engeland.

Finale Nations League: Portugal-Nederland

De winnaars, Portugal en Oranje, treffen elkaar in de finale die vanavond om 20.45 uur wordt gespeeld in het stadion Do Dragão in het Portugese Porto. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie. De winnaar van Portugal-Nederland kan in ieder geval een flinke pot prijzengeld mee naar huis nemen.

NPO 1

De finale in de Nations League tussen Portugal en Nederland is vanavond live te zien op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur en de wedstrijd zelf om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd kan via Internet worden bekeken via een livestream op de website van de NOS.

NPO Radio 1

Via de radio is de finalewedstrijd in de Nations League te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De radiozender is heel Nederland te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.