Groot Nieuws Radio ook te ontvangen via Delta kabel

De Christelijke radiozender Groot Nieuws Radio is met ingang van vandaag ook te ontvangen in het digitale radiopakket van kabelaar Delta kabel.

Digitale basispakket

De zender is per vandaag te ontvangen op kanaal 937 van het digitale basispakket van de kabelaar in de provincie Zeeland. Groot Nieuws Radio is al enige tijd te horen via de providers KPN, XS4ALL, Telfort en Solcon.

Daarnaast is Groot Nieuws Radio via de ether te ontvangen via de middengolffrequentie
1008 kHz en in vrijwel geheel Nederland via DAB+. De radiozender is wereldwijd te ontvangen via Internet.

De radiozender gaat in 2016 kijken of het bereik via de digitale kabel verder kan worden uitgebreid.

Seven FM

Groot Nieuws Radio maakte vorige week nog bekend dat het de internetzender Seven FM heeft overgenomen. Deze online radiozender zendt voornamelijk Christelijke muziek gericht op jongeren uit.

Het voortbestaan van Seven FM stond op losse schroeven vanwege de investering in geld en tijd van de vrijwilligers. . “Door deze overname blijft er een Nederlands jongerenstation dat 24/7 christelijke muziek uitzendt.”, aldus het persbericht. De publieke omroep EO is maandag, 30 november, gestopt met de uitzendingen van haar radiozender gericht op jongeren: BEAM.

Groot Nieuws Radio

De commerciële radiozender Groot Nieuws Radio is in 2007 opgericht en richt zich op een voornamelijk Christelijke doelgroep voor luisteraars in Nederland en Vlaanderen. De zender is voornamelijk afhankelijk van giften van haar luisteraars.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.