(C) Mediamagazine

Halve finales WK Darts live op RTL 7 en RTL 7 Darts Radio

Vanavond worden de halve finales gespeeld van het PDC WK Darts. Beide halve finales zijn live te volgen op RTL 7 en RTL 7 Darts Radio.

WK

Op 13 december van dit jaar begon het WK Darts van de dartsbond PDC. Het evenement duurt nog tot en met dinsdag 1 januari aanstaande. Op die dag wort de finale gespeeld. Vandaag staan de twee halve finales op het programma. Van de dertien Nederlanders die aan het evenement begonnen is er nog één over: Michael van Gerwen.

Kwartfinale

Michael van Gerwen won gisteravond zijn wedstrijd in de kwartfinale vrij eenvoudig van Ryan Joyce: 5-1. Vanavond staat in de halve finale een zwaardere tegenstander op het programma: Gary Anderson uit Schotland. De andere halve finale gaat tussen Nathan Aspinall en Michael Smith.

RTL 7

Beide halve finales zijn vanavond live te volgen op RTL 7. De uitzending begint rond 20.00 uur en de eerste halve finale tussen Nathan Aspinall en Michael Smith gaat rond 20.15 uur van start. De wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson staat rond 22.00 uur op het programma. De wedstrijd is ook te zien via een (betaalde)
livestream via RTL XL.

RTL 7 Darts Radio

De wedstrijd is via de radio te volgen via de speciale dartszender RTL 7 Darts Radio. Deze pop-up radiozender zendt alleen uit tijdens het WK Darts. De radiozender is een samenwerkingsverband tussen RTL en YPCA De Radiofabriek. De radiozender is te beluisteren via de website van RTL 7 Darts en via bekende apps als TuneIN en RadioNED.

Sociale media: