House Top 1000 editie 2018 van start op Wild FM Hitradio

Tot en met maandag, Tweede Pinksterdag, is de House Top 1000 editie 2018 te horen op Wild FM Hitradio en online radiozender 247Ultra.com.

Negende editie

De negende editie van de House Top 1000 is vrijdag om 10.00 uur van start gegaan. Jarenlang was de House Top 1000 te horen op de regionale commerciële radiozender Fresh FM. De editie van 2017 is voorlopig echter de laatste editie die op deze radiozender te horen is geweest. Fresh FM heeft in september van het vorig jaar haar uitzendlicentie verloren. Sinds die tijd zendt de radiozender alleen nog non-stop muziek uit op Internet.

Wild FM Hitradio neemt stokje over

Wild FM Hitradio neemt nu het stokje over van Fresh FM. De regionale commerciële radiozender uit Noord-Holland zendt de lijst met de 1000 beste houseplaten ooit gemaakt uit tijdens dit Pinksterweekeinde.

Op de radiozender is 83 uur live radio te horen waarbij DJ’s Bart Arens, Michel de Hey, DJ Jurgen, Mark van Dale, Lucien Foort en Giel Beelen de lijst zullen presenteren.

Luisteren

Wild FM Hitradio is te beluisteren in de regio Noord-Holland via FM, in de gehele Randstad via DAB+ (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet. Daarnaast zendt ook de online radiozender 247Ultra.com de lijst live uit.

Website

Er is ook een speciale website gelanceerd over de House Top 1000. Op deze website zijn onder andere de lijsten te downloaden van de jaren 2010 tot en met 2017.