Koningsdagfeesten Radio 538 en Slam! live op radio en tv

De feesten van de radiozenders Radio 538 en Slam! die vandaag op Koningsdag plaatsvinden zijn ook live te volgen via radio- en televisie.

538Koningsdag

538Koningsdag wordt vandaag wederom gehouden in Breda. Kaarten voor het evenement zijn uitverkocht maar wie het evenement toch wil volgen kan terecht op Radio 538 en TV 538. Meer dan 27 nationale en internationale artiesten treden dit jaar op, op het Chasséveld in Breda tijdens 538Koningsdag. 538Koningsdag begint om 10.00 en eindigt rond 22.00 uur. Op het podium zijn onder andere Martin Garrix, Tiesto, Armin van Buuren, Maan, Douwe Bob, Rochelle, Dua Lipa, Nielson, Di-rect, Sharon Doorson, Causes, Sunnery James & Ryan Marciano, Jess Glynne, Madcon, Miss Montreal, Nicky Romero en Handsome Poets te zien.

Het feest is ook live te volgen via Radio 538 en televisiezender TV 538. TV 538 is te zien via Ziggo, Caiway, Delta en Cai Harderwijk in Nederland en ook live te volgen via Internet. Op zondag 1 mei om 20:00 uur zendt TV 538 een twee uur durende special met  alle hoogtepunten van 538Koningsdag 2016 uit.

Slam!

Ook het Koningsdagfeest van het zusje van Radio 538, Slam!, in Alkmaar is uitverkocht. Slam! Koningsdag is vanaf 12.00 uur ook live te volgen via Slam! op de radio en Slam!TV op de digitale televisie en Internet. Veel bekende DJ’s staan er vandaag in Alkmaar op het programma: Martin Garrix, FeestDJRuud, Fedde le Grand en Sander van Doorn.

Er is dit jaar voor het eerst een tweede stage, de Talent Stage. Op dit podium biedt Slam ruimte aan onbekend talent. Slam! is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten van Nederland en wereldwijd via Internet. Slam!TV is te ontvangen via diverse digitale televisiepakketen en te bekijken via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.