KPN breidt Interactieve TV uit met Grand Prix Radio

Sinds dit weekeinde is Grand Prix Radio te beluisteren via Interactieve Televisie van KPN. De radiozender die oorspronkelijk alleen via Internet was te beluisteren is te ontvangen via Interactieve TV van KPN op kanaal 832.

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio is een radiozender die zich volledig richt op autosport in de breedste zin des woords en uitzendt via Internet. Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens.

Formule 1

Natuurlijk wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de koning onder de raceklassen: De Formule 1. De radiozender zond al enige tijd het commentaar uit van Olav Mol bij Ziggo Sport. Sinds dit seizoen zijn ook de classificaties te beluisteren bij de radiozender.

KPN

Met ingang van vandaag is de radiozender ook te beluisteren via Interactieve Televisie van KPN. De radiozender is te vinden op kanaal 832. Wereldwijd is de radiozender te beluisteren via Internet of de Android of iOS app van de radiozender.

Grand Prix België

Tijdens de Grand Prix van België in Spa is dit weekeinde de radiozender te beluisteren in de ether. Zowel via FM (88.8 MHz) als DAB+ is de radiozender in en om het circuit te beluisteren. Tijdens de overige Formule 1-wedstrijden is de radiozender alleen via de digitale ether (DAB+) te horen.