Meer dan 10 miljoen ‘stream starts’ voor De Luizenmoeder

De serie De Luizenmoeder (AVROTROS) zit inmiddels op 10,3 miljoen stream starts op alle online platforms van de publieke omroep. Hiervan waren er maar liefst 7,3 miljoen op NPO Start, de on demand dienst van de publieke omroep. Dit bericht de NPO in een persbericht.

Groot succes

De serie De Luizenmoeder kan gezien worden als een groot succes qua kijkcijfers op zowel de lineaire televisie als online. De laatste aflevering van de serie De Luizenmoeder is zondag door 3,17 miljoen mensen bekeken. Komende zondagavond is op NPO 3 een speciale slotaflevering van de populaire AVROTROS-serie te zien, met bloopers en niet eerder uitgezonden materiaal.

Kijkcijfers

De serie die wordt uitgezonden door AVROTROS op NPO 3 begon met minder dan een miljoen kijkers, maar bereikte bij de vierde aflevering een hoogtepunt met bijna 3,5 miljoen kijkers. Daarna bleef het aantal kijkers schommelen rond de drie miljoen. Afgelopen zondag keken 3,17 miljoen mensen naar de serie op NPO 3. Ook online scoorde serie hoge kijkcijfers.

De Klimop

De serie rond leerlingen, ouders en personeel van basisschool De Klimop was de afgelopen weken een enorme kijkcijferhit. In de serie zijn er rollen weggelegd voor Jennifer Hoffman (Hannah), Ilse Warringa (Juf Ank) en Diederik Ebbinge (Directeur Anton). AVROTROS heeft inmiddels een tweede seizoen aangekondigd voor de satirische serie.