Online radiozender ZTACK start met live radio op vrijdagavond

Jongerenplatform ZTACK start op vrijdag 1 maart a.s. met wekelijkse live radioshows gericht op jongeren tussen 13 en 20 jaar. Op het gelijknamige online radiostation wordt voortaan het weekend ingeluid met de live radioshows ‘Weekend ZTACK’ en de ‘ZTACK Pre-party’. Sinds januari is er al non-stop muziek te beluisteren via de online radiozender. Daarnaast is het platform gestart met een aantal podcasts.

Nieuw talent….

In ‘Weekend ZTACK’ wordt wekelijks van 19:00 tot 21:00 uur het weekend afgetrapt met nieuw talent, verrassende studiogasten en veel interactie met de luisteraar. Het programma wordt geheel zelfstandig door ZTACK talenten Daan Prins, Kyra Kay van de Watering en Marnix Westhuis geproduceerd en gepresenteerd.

Pre Party

Aansluitend krijgt voortaan onbekend DJ talent, van 21:00 tot 22:00 uur, de kans om zich een uur lang te presenteren met een weekend mix in de ‘ZTACK Pre-party’. Vrijdag 1 maart trapt DJ talent Michael Fortera af. Fortera zette zichzelf op de kaart door Kunstbende te winnen.

Volgende stap

Station Manager Marnix Westhuis: “Nadat we op 1 januari gestart zijn met ons online radiostation en podcasts voor jongeren, ben ik blij dat we met de liveshows nu alweer een volgende stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van ons jongerenplatform. Best wel spannend, maar we hebben er veel zin in!

Talentenprogramma

Het jongerenplatform werd op 1 januari 2019 gelanceerd als eerste spin-off uit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘DeRadiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst.