Oudejaarsavond: Diverse conferences op televisie en radio

Op oudejaarsavond zijn traditiegetrouw een aantal oudejaarsconferences te zien. Dit jaar is de eer aan Marc-Marie Huijbregts, Guido Weijers, Javier Guzman en Sjaak Bral. Op de radio zijn er oudejaarsconference te horen bij NPO Radio 1 en Groot Nieuws Radio.

Marc-Marie Huijbregts

Vanavond wordt op NPO 1 bij BNNVARA vanaf 22.35 uur de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbregts met de titel ‘Onder naar Morgen’ uitgezonden. De conference met een uitgebreide terugblik op 2018 wordt live uitgezonden vanuit Schouwburg Tilburg.

Guido Weijers

Op RTL4 is vanaf 20.20 uur de oudejaarsconference van Guido Weijers te zien. Weijers mocht vorig jaar ook al een conference maken voor de televisiezender. Ook dit jaar komt die show vanuit het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

Sjaak Bral

Omroep West brengt traditiegetrouw de oudejaarsconference van Sjaak Bral op de buis. De conference ‘Vaarwel 2018’ is vanavond om 19.00 uur op TV West. Het is de 22e keer dat Sjaak Bral een oudejaarsconference brengt. TV West is te ontvangen via vrijwel alle digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

Javier Guzman

Ook Comedy Central komt dit jaar met een oudejaarsconference. Deze zal worden verzorgd door Javier Guzman. Twee jaar geleden maakte Guzman ook een oudejaarsconference – toen op RTL4. De uitzending op Comedy Central begint om 20.30 uur.

Dolf Jansen

Ook cabaretier Dolf Jansen brengt dit jaar weer een oudejaarsconference op het toneel. De conference ‘Beeldenstorm’ die is opgenomen in ‘De Kleine Komedie’ in Amsterdam is vanaf 15.00 uur te zien via de website voorstellinggemist.tv.

Vincent Bijlo

Op NPO Radio 1 is vanavond tussen 19.30 en 20.30 uur een oudejaarsconference te horen van Vincent Bijlo. In zijn NPO Radio 1 Oudejaars Radio Conference bespreekt Bijlo het jaar aan de hand van radiofragmenten. Uiteraard is er ook een link naar het 100-jarig bestaan van de radio in 2019. Het programma komt live vanuit het kleine theater van het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. De voorstelling zelf is uitverkocht maar luisteren kan via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Rob Favier

De Christelijke radiozender Groot Nieuws Radio zendt vanavond tussen 20-22 uur de oudejaarsconference van Rob Favier uit. “Favier sluit met veel humor, knipogen naar het nieuws en muziek het jaar af”,aldus de radiozender. De radiozender is te beluisteren via middengolf (tot 1 uur vannacht), DAB+, diverse digitale radiopakketten en Internet.

Sociale media: