Play-offs Champions League: PSV-BATE Borisov live op radio en tv

Vanavond speelt PSV haar tweede play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League tegen BATE Borisov. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

BATE Borisov

Vorige week won PSV de uitwedstrijd bij BATE Borisov met 3-2. Vandaag kan PSV een ticket naar de lucratieve groepsfase van de Champions League in eigen huis veilig stellen.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. De analyses bij de wedstrijd zijn in handen van Johan Derksen en Frank de Boer. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks. De wedstrijd is ook live te zien via de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de wedstrijd BATE Borisov-PSV ook live uit op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Via Ziggo Sport Extra 1 is de play-off wedstrijd tussen – Salzburg-Crvena Zvezda te volgen.

Ziggo Sport

Via het kanaal Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees van Ziggo op kanaal 14 is vanaf 21.00 uur de wedstrijd PAOK-Benfica te zien. Ook hier gaat om een play-off wedstrijd voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Deze wedstrijd is ook te volgen voor liefhebbers zonder abonnement bij Ziggo via de betaalzender Ziggo Sport Select.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.