Programma ‘Doordekken’ met Johan Derksen en Wilfred Genee weer te zien

Sinds deze week is het televisieprogramma Doordekken weer te zien. Het programma met Wilfred Genee en Johan Derksenis exclusief te zien via Internet.

Eredivisie Live

Het programma Doordekken begon ooit bij de voorloper van FOX Sports: Eredivisie Live. In 2011 verdween het programma, dat toen enige tijd dagelijks te zien was bij de betaalzender, weer van de buis.

RTL

Ook bij RTL is het programma Doordekken enige tijd te zien geweest. In de periode oktober 2016 tot en met september 2017 is het programma via de sociale media van Voetbal Inside te zien geweest. In september 2017 maakte RTL bekend dat er geen nieuwe afleveringen meer zouden worden gemaakt van het programma. Een reden van het stopzetten wilde RTL destijds niet geven.

Veronica Inside

Inmiddels zijn Johan Derksen en Wilfred Genee samen met René van der Gijp actief voor Veronica met Veronica Inside. Via de app en website van dit programma is sinds deze week ook het programma Doordekken weer te zien. In het programma bespreken Derksen en Genee het belangrijkste voetbalnieuws “vanaf de meest inspirerende locaties“. Volgens Veronica komen echter ook randzaken aan bod in het programma.

De eerste aflevering van het nieuwe Doordekken is hier te zien.