Diverse radiozenders in het teken van Valentijnsdag

Diverse radiozenders staan vandaag, woensdag 14 februari, in het teken van Valentijnsdag. Onder andere NPO 3FM, Radio M Utrecht, Sky Radio en FunX hebben aandacht voor deze dag.

NPO 3FM

DJ Domien Verschuuren van NPO 3FM gaat vandaag het land als Cupidomien. De DJ trekt met een bus het land in: “want soms moet de liefde even een handje geholpen worden”, aldus de radiozender. 3FM is landelijk te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sky Radio

Sky Radio zendt vandaag de ‘Valentijn Top 101’ uit. De lijst is tussen 9.00 en 17.00 uur te horen op de radiozender. Het nummer ‘Perfect’ van de Britse singer-songwriter Ed Sheeran staat dit jaar op 1 in de ‘Valentijn Top 101’. Volgens Sky Radio is het dé ultieme lovesong voor Valentijnsdag. Ed Sheeran en Adele zijn het meest populair in de Valentijn Top 101. Sky Radio is landelijk te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FunX

Radiozender FunX komt vandaag met de FunX Valentijn Top 100. De lijst is vanaf 10.00 uur te horen op de jongerenzender van de NPO. Tussen 18.00 en 19.00 uur is de Valentijnmix te horen van Duane Franklin. De radiozender is in de grote steden te ontvangen via FM, landelijk via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio M Utrecht

De regionale omroep Radio M Utrecht staat de hele week in het teken van Valentijnsdag. Jan van Veen presenteert in de week van Valentijnsdag zijn beroemde programma Candlelight op Radio M Utrecht FM 93.1. Met zijn kenmerkende stemgeluid draagt hij gedichten voor van luisteraars afgewisseld met romantische muziek. Het programma is te beluisteren van 12 tot en met 16 februari vanaf 22.00 uur. Radio M Utrecht is in delen van Nederland te beluisteren via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Candlelight

Candlelight bestaat al vijftig jaar. In 1967 was de show voor het eerst te horen op de Nederlandse radio en in de jaren die volgden bleef het programma ongekend populair. In de jaren tachtig was ook nog even een televisieversie van Candlelight te zien. Van Veen heeft nu een internetradiostation waarop zijn programma is te horen: Candelight Radio.

F#ck Valentijn 95 op Ice Radio

Internetzender Ice Radio komt morgen, donderdag 15 februari, met de F#ck Valentijn 95. Tussen 14:00 en 22:00 draaien de jocks van Ice Radio de lijst die heel af en toe verstoord wordt door dj Cupido die wel wat met Valentijnsdag heeft. Hij zal toch proberen wat liefdesliedjes te draaien. Maar niet teveel. “Het wordt een dag om f#ck you! tegen te zeggen.”, aldus de radiozender in een persbericht. De radiozender is te beluisteren via Internet.