Telfort gooit abonnementsprijzen omhoog per 1 juni

In navolging van KPN en XS4ALL gooit ook Telfort haar abonnementsprijzen per 1 juni aanstaande omhoog.Daarnaast vinden er wijzigingen plaats in het televisiepakket van de aanbieder.

Abonnementsprijzen

Vanaf 1 juni gaan de abonnementsprijzen bij Telfort met 2,50 euro per maand omhoog. Het gaat hierbij om de drie Thuis-abonnementen, te weten Internet, Internet en TV en Internet, TV en Bellen Er worden geen wijzigingen doorgevoerd in de snelheden van de diverse pakketten. Volgens de aanbieder zijn de prijsaanpassingen nodig vanwege de verbeterde dienstverlening en de aanleg van meer glasvezelnetwerken.

Zenderaanbod

Net als bij KPN en XS4ALL gaat ook het zenderaanbod van het televisiepakket bij Telfort op de schop. Per 1 juni verdwijnen de televisiezenders WildHitz, FOX, National Geographic, 24Kitchen en radiozender WDR3 – Das Kulturradio uit het basispakket. Antena 3 en Zing verdwijnen uit het pakket ‘Uitgebreid’. BabyTV en NatGeo Wild verdwijnen uit het Pluspakket.

Per 1 april zijn er wel een aantal nieuwe zenders toegevoegd bij de aanbieder: TV538, Love Nature (beide basispakket), Stingray Classica en 100%NL TV (beide pluspakket).

Merk

KPN heeft overigens begin dit jaar aangekondigd te gaan stoppen met de merken Telfort en XS4ALL. Het moederbedrijf van beide merken wil zich meer richten op het hoofdmerk: KPN.

Alle wijzigingen bij Telfort zijn hier te vinden.