UFC Praag met Stefan Struve live te zien bij Veronica

Op zaterdag 23 februari aanstaande zendt Veronica UFC Praag vanaf 20.30 uur live uit op televisie. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse UFC-circus in Tsjechië neerstrijkt. Het is ook meteen het eerste UFC-evenement in Europa van dit jaar. Het hoofdgevecht draait om de Poolse Jan Blachowicz en de Braziliaanse Thiago Santos. Nederland wordt vertegenwoordigd door Stefan Struve.

Stefan Struve

Met zijn 2 meter en 13 centimeter is de Nederlandse Stefan Struve de langste vechter uit de UFC. Stefan “Skyscraper” Struve zal het gaan opnemen in de co-main event tegen de Braziliaanse Marcos Rogerio de Lima. Een belangrijk gevecht voor Struve want hij komt uit een slechte reeks van drie verliespartijen op rij, iets wat hem nooit eerder is overkomen.

UFC

Het is het eerste UFC-evenement dat Veronica live gaat uitzenden. De televisiezender is sinds dit jaar de rechtenhouder voor het uitzenden van de gevechten uit de Ultimate Fighting Championship. Tot dit jaar waren de rechten in handen van FOX Sports.

In januari werd UFC Brooklyn vanwege het tijdsverschil nog alleen online uitgezonden door de televisiezender. Zaterdagavond, is het evenement uit Praag live te volgen via de televisiezender. UFC Praag is zaterdag, 23 februari, vanaf 20.30 uur te zien op Veronica.

Sociale media: