Viaplay start nieuwe voetbalseizoen met nieuwe analisten

Viaplay heeft bij de start van het nieuwe voetbalseizoen ook vier nieuwe analisten binnengehaald om de voetbalwedstrijden te analyseren. Het zijn de voetbalinternationals Nigel de Jong, Frank de Boer, John van ’t Schip en Aron Winter.

Nieuw seizoen

Dit weekeinde start in veel Europese landen de nieuwe voetbalcompetitie. Viaplay gaat dit jaar naast de Duitse Bundesliga ook de Engelse Premier League uitzenden. Voor deze extra wedstrijden zijn de analisten Nigel de Jong, Frank de Boer, John van ’t Schip en Aron Winter aangetrokken. Vanaf vrijdag 5 augustus maakt het viertal zijn opwachting naast Jaap Stam, Cedric van der Gun en Simon Cziommer, die al aan Viaplay verbonden zijn.

Internationaal voetbal

De streamingdienst Viaplay brengt elke speelronde zo’n zestig wedstrijden uit internationale voetbalcompetities. De centrale presentatie bij de voetbalprogramma’s is in handen van Koen Weijland.

“Nieuw hoofdstuk”

Marco Zwaneveld, Head of Sports Viaplay Nederland, kijkt uit naar aanstaande vrijdag: “Op vrijdag 5 augustus begint Viaplay in Nederland aan een nieuw hoofdstuk. Vanuit onze gloednieuwe studio beginnen we aan ons eerste volledige voetbalseizoen en met de toevoeging van de Premier League is spektakel gegarandeerd.