Villa Oranje van start op Videoland

Vandaag zijn de eerste twee afleveringen te zien van Villa Oranje op Videoland. Met Villa Oranje blikt de streamingdienst van RTL vooruit op het EK voetbal.

Voetballers

Samen met Frank Evenblij kijken oud-voetballers Wesley Sneijder, John Heitinga, Mark van Bommel en Dirk Kuyt in ‘Villa Oranje’ terug op hun imposante carrières en wordt vooruit gekeken naar het komende EK. De eerste twee afleveringen van ‘Villa Oranje’ staan vanaf vandaag, vrijdag 14 mei, op Videoland. Daarna verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering.

“Droom die uitkomt”

Presentator Frank Evenblij: “Dit programma is voor mij een droom die uitkomt. Ik heb in mijn leven al veel sporters mogen interviewen, maar dit zijn voor mij en mijn generatie echt helden. Naast de vooruitblik op het EK dat voor de deur staat, was dit ook de ideale gelegenheid om terug te blikken op dat legendarische WK van 2010. Je krijgt hierdoor een prachtige inkijk in een vriendschap die ontstaat bij jonge voetballers op reis. De omgangsvormen, het plagen, het houden van elkaar… dit heb je nog nooit ergens gezien.

Meer voetbal

Naast Villa Oranje kan de voetballiefhebber zijn hart namelijk ophalen aan nieuwe voetbalcontent bij Videoland. In juni is namelijk te zien hoe Frank Evenblij terug is met een nieuw seizoen ‘Shirtje Ruilen’. Een seizoen waarin EK verhalen centraal staan. Zo gaat hij bijvoorbeeld op bezoek bij Giovanni van Bronckhorst. De oud-Oranje captain speelde maar liefst 106 interlands voor het Nederlands Elftal en heeft daar een rijke collectie shirts aan overgehouden. Daarnaast bezoekt hij onder andere Orlando Engelaar en Edson Braafheid.

Abonneren

Videoland biedt drie abonnementsvormen: Basis (4,99 euro per maand), Plus (7,99 euro) en Premium (9,99 euro). Meer informatie over Videoland en het aanbod van de streamingdienst vind je hier.

Video: