VodafoneZiggo neemt nieuw hoofdkantoor Utrecht officieel in gebruik

Vandaag heeft VodafoneZiggo haar nieuwe hoofdkantoor in Utrecht officieel in gebruik genomen. De medewerkers van het telecombedrijf waren eind oktober al werkzaam in het nieuwe kantoor in Hoog Catharijne.

Officiële opening

Vandaag is het kantoor officieel geopend. Inwoners van Utrecht kunnen de opening meemaken met een speciale lichtshow. “Met een lichtshow markeren wij de komst van ons nieuwe centrale kantoor in Utrecht. Elke dag werkt VodafoneZiggo aan het verbeteren van de connectiviteit in heel Nederland. De lichtshow ‘Connections’ maakt deze onzichtbare verbindingen zichtbaar.“, aldus het bedrijf in een persbericht.

“Verbeteren van de connectiviteit”

“De verbinding met de stad Utrecht is voor VodafoneZiggo een hele bijzondere. Ons nieuwe kantoor staat in het centrum van de stad, in het midden van het land. We hebben de ambitie om digitale koploper te zijn. Daarvoor bouwen we aan het netwerk van de toekomst, beginnend in Utrecht.aldus CEO Jeroen Hoencamp van VodafoneZiggo.

Centrum

De nieuwe locatie in Hoog Catharijne te Utrecht vervangt het kantoor dat Ziggo van oorsprong had op de Atoomweg te Utrecht en het Vodafone-kantoor in Amsterdam. Daarmee heeft Amsterdam nadat het UPC-smaldeel van Ziggo destijds vertrok naar Utrecht haar vestigingsplek voor VodafoneZiggo verloren.

Sluiting

Liberty Global, voor 50% eigenaar van VodafoneZiggo gebruikt nog wel een aantal kantoren in Amsterdam. Door de komst van het nieuwe hoofdkantoor van het telecombedrijf zijn ook een aantal kleinere kantoren die voorheen door Ziggo werden gebruikt gesloten.

Winkel

In juni van dit jaar werd al een nieuwe winkel geopend in het kantorencomplex van VodafoneZiggo in Hoog Catharijne. Het is de eerste winkel waar de merken Vodafone en Ziggo beiden vertegenwoordigd zijn in een volledig nieuw winkelconcept.

Lichtshow

De lichtshow wordt van 21 tot en met 27 november tussen 18.00 en 23.00 uur drie maal per uur vertoond op het Stationsplein in hartje Utrecht.

Sociale media: