Voorronde Champions League: Benfica – PSV live op radio en tv

Woensdagavond speelt PSV haar eerste wedstrijd in de vierde voorronde van de Champions League tegen Benfica. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Voorronde

In de vorige ronde van de voorronde van de UEFA Champions League wist PSV overtuigend te winnen van het Deense Midtjylland. Nu staat er een tweeluik tegen het Portugese Benfica op het programma. Na deze ronde van de play-offs is de groepsfase bereikt van de Champions League.

Televisie

De wedstrijd is woensdagavond live te volgen bij RTL 7. De voorbeschouwing begint rond 20.00 uur en de wedstrijd zelf dus om 21.00 uur. De wedstrijd is ook te volgen via de betaalzender Ziggo Sport Voetbal en via de streamingdienst Videoland.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ

AZ uit Alkmaar speelt woensdagavond haar eerste wedstrijd in de voorronde van Europa League tegen het Schotse Celtic. Het is nog niet duidelijk of en op welke televisiezender deze wedstrijd wordt uitgezonden. De wedstrijd begint om 20.45 uur.