Voorschoten Online en Feel Good Radio bundelen krachten

Na 18 jaar krijgt de website Voorschoten Online een nieuwe naam: Feel Good Voorschoten. Eigenaar Volmedia slaat hiermee de handen ineen met Feel Good Radio. Dit berichten beide partijen in een persbericht. Op vrijdag 1 juli wordt het vernieuwde nieuwsplatform voor Voorschoten gelanceerd.

“Logische stap”

Zendercoördinator Joey Koeijvoets van Feel Good Radio: “Dit is een logische stap in de groei van ons nieuwsplatform in de regio. Voorschoten Online is het grootste nieuwsplatform in de Zuid-Hollandse gemeente. Wij denken graag in het ‘samen ondernemen’-principe en al direct bij de kennismaking bleek dat we allebei heel veel kansen zien om nog groter te groeien.’

Opgericht in 1998

Voorschoten Online is opgericht in 1998 door Marco den Boef. “In die tijd was online media nog niet zo logisch. Dat is inmiddels wel veranderd. Al jaren hebben we duizenden bezoekers per dag. Daar ben ik trots op maar het wordt tijd om uit te breiden. Dat we daarvoor onze naam veranderen in feelgoodvoorschoten.nl is een logische stap. De vertrouwde berichtgeving blijft. Het nieuws uit Voorschoten, gemaakt voor en door Voorschoten en een redactie in het dorp.”, aldus Den Boef.

Ambitie

Beide partijen hebben een grote ambitie voor de toekomst. De komende maanden zal het platform zich verder ontwikkelen met nieuwe innovaties, en de beschikbare media optimaal benutten om het draagvlak zo groot mogelijk te maken in Voorschoten.

Feel Good Radio levert momenteel al diensten aan de lokale omroep voor Pijnacker-Nootdorp en Stichting Omroep Rijswijk. Het gaat hierbij om programma’s op radio- en televisie en daarnaast een uitgebreide website met ondersteunende sociale media. Zo hebben de Facebook-pagina’s van beide lokale omroepen samen al meer dan 6.500 likes.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.