VPRO’s ‘Song van het Jaar’ live op NPO 3FM en NPO 101

Vandaag wordt de ‘Song van het Jaar’ bekend gemaakt. De uitreiking is live te volgen op de radio via NPO 3FM en op televisie via NPO 101.

Live vanuit TivoliVredenburg

De afgelopen weken kon het publiek stemmen op zijn favoriete Song van het Jaar en vandaag wordt de lijst door 3voor12 gepresenteerd vanuit TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens de uitzending zijn er optredens van Sue The Night, Fresku, The Indien, The Mysterons, John Coffey, Klangstof, Rondé, Bewilder, Lucas Hamming, The Brahms, Kenny B, Sef, Pauw, Weval, Ronnie Flex, Haevn en Balthazar.

NPO 3FM

De presentatie is in handen van de 3FM DJ’s Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Giel Beelen & Eva Koreman, Barend van Deelen & Wijnand Speelman en is vrijdag live te volgen van 14.00 tot 00.00 uur op 3FM en NPO 101. Zaterdag 12 december worden de muzikale hoogtepunten van 2015 uitgezonden in De song van het Jaar televisie-uitzending om 22.35 uur – 00.05 uur op NPO 3 gepresenteerd door Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra.

Eerdere winnaars van de ‘Song van het Jaar’ waren onder meer Home (Dotan) Get Lucky (Daft Punk), Keep Your Head Up (Ben Howard), Take Me Out (Franz Ferdinand), Bullet With Butterfly Wings (Smashing Pumpkins), Smells Like Teen Spirit (Nirvana).

Luisteren

NPO 3FM is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. NPO 101 is te ontvangen via de meeste digitale televisiepakketten en via Internet.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.