Website Tweakers.net komt met eigen Tweakers Podcast

Technologiewebsite Tweakers.net heeft sinds deze week een eigen podcast: de Tweakers Podcast. Steeds meer online media komen de laatste tijd met een eigen podcast en ook website Tweakers start nu zijn eigen podcast.

Genoeg podcastfans

Bij de redactie denken we al langer na over hoe en wanneer we iets met podcasting willen doen. Een eerste verkenning van het onderwerp deden we met het Techpodcastfestival, een zeer geslaagd event waaruit wel bleek dat er genoeg podcastfans aanwezig zijn in de community.”, aldus de redactie van de website.

Meer verdiepen

De website wil zich met de podcast meer verdiepen over bepaalde onderwerpen. “Verwacht dus geen samenvatting van het nieuws van de week – al zullen we opvallende gebeurtenissen zeker niet buiten beschouwing laten – maar juist focus op een onderwerp of product. Omdat de redacteuren bij Tweakers allemaal een eigen expertise hebben zul je van week tot week ook verschillende stemmen langs horen komen, naast de vaste bezetting van Wout, Jurian en Arnoud.“.

5G

In de eerste aflevering van de Tweakers Podcast duiken we met telecomredacteur Arnoud Wokke in de wereld van 5g. De podcast is te beluisteren via Soundcloud, iTunes en Youtube.

Algemeen Dagblad

Naast Tweakers heeft ook het Algemeen Dagblad sinds kort een aantal podcasts met als onderwerpen wielrennen en Formule 1. BNR Nieuwsradio heeft deze week zelfs een speciale podcast-studio in gebruik genomen.

Audio:

https://soundcloud.com/tweakerspodcast/aflevering-1-5g