Champions League: Tottenham Hotspur FC-PSV live op tv en radio

Vandaag speelt PSV haar vierde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Tottenham Hotspur FC . De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. Vandaag staat de vierde wedstrijd op het programma. PSV speelt vandaag in het eigen stadion tegen Tottenham Hotspur FC. Twee weken geleden speelde PSV in het eigen stadion met 2-2 gelijk tegen de club uit Engeland. Vandaag staat het duel in London op het programma. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd Tottenham Hotspur-PSV is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur wedstrijd Rode Ster – Liverpool FC te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal zendt naast Tottenham Hotspur-PSV en Rode Ster – Liverpool FC ook de wedstrijden AS Monaco – Club Brugge, Internazionale – FC Barcelona, Atlético Madrid – Borissia Dortmund, Napoli – Pais Saint-Germain en : FC Schalke 04 – Galatasaray AS te zien.