Eredivisie: Topper Feyenoord-PSV live op radio en televisie

De wedstrijd in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV is vanmiddag live te volgen op radio en televisie.

Aanhaken

De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en PSV uit Eindhoven kan gezien worden als een topwedstrijd. PSV staat vier aan kop in de Eredivisie en Feyenoord staat op een derde positie. Het verschil tussen de twee clubs is 13 punten waarbij Feyenoord één wedstrijd minder heeft gespeeld. Feyenoord zal er alles aan doen om in de eigen Kuip PSV een eerste verliespartij te bezorgen. De wedstrijd begint vanmiddag om 14.30 uur en wordt live uitgezonden op radio en televisie.

FOX Sports

De wedstrijd is vanmiddag live te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint al 13.30 uur op FOX Sports 3. Op deze zender is na afloop ook een uitgebreide nabeschouwing te zien. FOX Sports 1 is bij een aantal aanbieders zoals Online.nl, T-Mobile Thuis en Delta opgenomen in het digitale basispakket. Via onder andere de aanbieders Ziggo en KPN is het ook mogelijk een dagpas te bestellen voor FOX Sports.

GO

De wedstrijd is ook te zien via de online dienst FOX Sports GO op op andere Apple TV, Internet en Smart TV. Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account (gratis voor FOX Sports TV-abonnees). Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.“, aldus de televisiezender.

NPO Radio 1

De wedstrijd is op de radio live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Arman Avsaroglu en Frank Wielaard zorgen voor het commentaar bij deze wedstrijd vanuit De Kuip. De radiozender is heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Feyenoord-PSV is uiteraard ook live te volgen via de regionale omroep RTV Rijnmond. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel verzorgen het commentaar op Radio Rijnmond in de uitzending van Rijnmond Sport. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Op TV Rijnmond is er om 13.15 uur een extra uitzending van Sportclub Rijnmond. De uitzending begint om 13.15 uur op TV Rijnmond. De uitzending is ook te zien via de Facebook-pagina van RTV Rijnmond.

Studio 040

De lokale omroep van de regio Eindhoven, Studio 040, zendt ook een live-verslag uit van de wedstrijd Feyenoord-PSV. De radiozender is in de regio Eindhoven te beluisteren via FM en wereldwijd via Internet.

Studio Sport

Een uitgebreide samenvatting van onder andere de wedstrijd Feyenoord-PSV is vanavond vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1 in NOS Studio Sport.