GLORY 76: Duel Badr Hari alleen te zien via betaalde livestream

Het kickboks-duel tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi is zaterdagavond alleen via een betaalde livestream te zien. Het duel wordt niet op televisie uitgezonden. De wedstrijd maakt onderdeel van het evenement GLORY76. Het evenement wordt gehouden op een geheime locatie in Rotterdam.

GLORY

Tot enkele maanden geleden lagen de uitzendrechten van alle duels van GLORY in handen van Talpa. Via Veronica en Kijk.nl waren de wedstrijden te zien. Talpa heeft echter het contract met GLORY opgezegd. Nu heeft SPIKE weer de rechten in handen. Het evenement GLORY76 zal echter niet te zien zijn via het reguliere televisiekanaal van SPIKE.

Livestream

Liefhebbers van kickboksen kunnen zaterdagavond het evenement volgen via een betaalde livestream van SPIKE. De kickbokswedstrijd tussen Hari en Adegbuyi vindt plaats in het hoofdevenement dat begint om 21:00 uur. De exacte tijd dat Badr met zijn tegenstander de ring in stapt is niet bekend.

Tickets

Tickets voor een livestream van de wedstrijd kunnen gekocht worden via spiketv-glory.nl. Deze website kampt sinds vrijdag echter met storingen. Een ticket voor de livestream kost 12,99 euro.

Meer informatie via: spiketv.nl/

Sociale media: