Veel aandacht voor ADO-Ajax op Radio West en Eredivisie Live

Vandaag wordt de voetbalwedstrijd ADO Den Haag – Ajax Amsterdam gespeeld. Zowel de regionale omroep Radio West als Eredivisie Live hebben veel aandacht voor dit duel. 

Voor ADO Den Haag geldt de wedstrijd tegen als Ajax als één van de belangrijkste van het voetbalseizoen. De regionale omroep Radio West pakt om deze reden dan ook uit met een uitgebreid live-verslag van deze wedstrijd. De wedstrijd begin om 12.30 uur. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Herman Nanninga en Jim van der Deijl. Aad de Mos is zondag tijdens ADO Den Haag- Ajax analist bij Omroep West. De Hagenaar analyseert de wedstrijd in de extra sportuitzending komende zondag. De Mos speelde bij ADO Den Haag en was trainer bij Ajax. De uitzending van Radio West begint om 12.00 uur. Radio West is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via de FM-frequentie 89,3 MHz.

Amsterdam FM

Ook de Amsterdamse lokale omroep Amsterdam FM besteedt zondag aandacht aan de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax. De uitzendingen beginnen vanaf 13.00 uur. Amsterdam FM is in de regio Amsterdam te ontvangen via FM-frequentie 106.8 MHz, in Amsterdam via de kabel van UPC (103.3 MHz) en wereldwijd via Internet

Eredivisie Live: ADO – Ajax en PSV-Feyenoord
Eredivisie Live start zondag om 11.00 uur met het programma “De Wedstrijden” op Eredivisie Live 1. Met daarin samenvattingen van de gespeelde wedstrijden van zaterdag in de Eredivisie. Vanaf 12.30 uur is er een live verslag van de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax. Om 14.30 uur volgen de wedstrijden FC Twente – sc Heerenveen (Eredivisie Live 1) en NAC Breda – AZ (Eredivisie Live 2). Om 16.30 uur wordt op Eredivisie Live 1 de topper PSV – Feyenoord uitgezonden.

Radio Rijnmond: PSV-Feyenoord
Radio Rijnmond Sport besteedt zondagmiddag ook veel aandacht aan de wedstrijd PSV-Feyenoord. Er zal een live verslag te horen zijn en de wedstrijd zal door diverse voetbaldeskundigen worden geanalyseerd.