Wederom veel klachten over uitzending UFC op website Veronica

Ook afgelopen nacht regende het klachten over de uitzending van het evenement UFC 235 op de website van Veronica.

Veronica

Televisiezender Veronica heeft sinds dit jaar de rechten van UFC (Ultimate Fighting Championship) overgenomen van FOX Sports. Afgelopen nacht zond de zender het evnement UFC 235 in Las Vegas uit via haar website.

Niet op televisie

Het evenement UFC 235 in Las Vegas werd afgelopen nacht gehouden maar kon door Veronica niet op het lineaire televisiekanaal worden uitgezonden. “Het is voor Veronica, helaas, onmogelijk om op dit tijdstip live de wedstrijden uit te zenden op televisie in verband met Disney XD. Deze programmering begint dagelijks om 04.00 uur, tijdens de main cards van evenementen op Amerikaanse grondgebied en pay-per-views.”, aldus de televisiezender.

Website

De gevechten uit de zogenaamde main-card waren afgelopen nacht wel te zien via een livestream op de website van Veronica. Liefhebbers waren echter niet tevreden over deze stream. Diverse liefhebbers klagen over een haperende stream en problemen om de stream überhaupt op te starten. Ook waren er problemen met het casten van de stream naar de televisie.

Excuses

Veronica biedt via haar sociale media-kanalen excuses aan voor de problemen met de livestream. “We zien dat afgelopen nacht veel gebruikers problemen hadden met de stream te bekijken. Duizendmaal excuses daarvoor! We onderzoeken op dit moment de oorzaak daarvan.“, aldus de zender. Het is al de tweede keer dat er klachten zijn over de online uitzending van Veronica.

Terugkijken

De wedstrijden van vannacht kunnen inmiddels worden teruggekeken via de website van Veronica.

Televisie

Maandagavond 4 maart zendt Veronica elke maandagavond om 22.55 uur een uur lang UFC-actie uit na GLORY: Time to Fight. Gebruikelijk bevatten deze afleveringen een samenvatting van het UFC-evenement dat het weekend ervoor plaatsvond. Deze hoogtepunten worden voorzien van Nederlands commentaar van Sander Schrik en Bob Schrijber.