Ziggo Sport blijft samenvattingen Formule 1 uitzenden

De komende jaren zijn de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en wedstrijden van de Formule 1 iedere avond in het raceweekend te zien op Ziggo Sport en via de kanalen van Ziggo Sport Totaal.

Viaplay

Eerder deze week maakte de NOS al bekend samenvattingen van de Formule 1 te gaan uitzenden. De Grand Prix van Zandvoort zal live worden uitgezonden door de NOS. Zowel Ziggo Sport als de NOS zijn een samenwerking aangegaan met Viaplay. De streamingdienst Viaplay gaat vanaf volgend seizoen alle Formule 1-races live uitzenden.

Café

Ook het Race Café op vrijdagavond blijft bestaan en krijgt zelfs extra uitzendingen en wel op de zondagavond na afloop van iedere race. Op zaterdagavond zullen de hoogtepunten van de Formule 1-kwalificatie in een half uur durende uitzending te zien zijn. De presentatie van het Race Café blijft in handen van Rob Kamphues en ook vaste gast Robert Doornbos blijft bij Ziggo Sport te zien.

Via Ziggo met korting naar Viaplay kijken

Deze week maakten Ziggo en Viaplay bekend dat ze een meerjarige samenwerking aangaan. Ziggo-klanten kunnen bij de lancering op 1 maart 2022 eenvoudig een Viaplay abonnement met korting toevoegen aan hun tv- of internetpakket. Hoe deze korting eruit gaat zien is nog niet duidelijk.

Finale

Ziggo maakt de Ziggo Sport uitzendingen rondom de ontknoping van het Formule 1 seizoen dit weekend voor heel Nederland gratis beschikbaar. Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien.

Sociale media: