App voor Viaplay vanaf 17 maart beschikbaar op Ziggo’s Mediabox Next

Vanaf donderdag 17 maart is de app voor Viaplay beschikbaar via de Mediabox Next van Ziggo. Dit heeft de provider bekend gemaakt.

Valse start

De streamingdienst Viaplay is op 1 maart van start gegaan in Nederland. Het is voor consumenten mogelijk om een abonnement af te sluiten via providers als KPN en Ziggo. Hiermee kan met een introductiekorting worden gekeken naar de nieuwe streamingdienst. Daarnaast is het tijdelijk mogelijk om de uitzendingen van de Formule 1 via het televisiekanaal Viaplay Xtra te bekijken.

Ziggo

Ziggo leek echter niet klaar te zijn voor de start van de nieuwe streamingdienst. De provider had problemen met de vele verzoeken om het Viaplay-abonnement te activeren via de Mijn Ziggo-omgeving. Ook de speciale app voor Viaplay die per 1 maart beschikbaar zou komen op de Mediabox Next is nog niet beschikbaar.

App

De beloofde app voor de Mediabox Next komt nu vanaf 17 maart beschikbaar. Dit heeft Ziggo bekend gemaakt via haar website. “De Viaplay app is vanaf 17 maart beschikbaar op de Mediabox Next. Dus houd de 17de je inloggevens bij de hand, zodat je gelijk kan checken of deze correct zijn. Dit doe je vanaf 17 maart op kanaal 154“, aldus de aanbieder.