Returns halve finales Champions League live op radio en tv

Deze week worden de returns te zien van de halve finales in de Champions League. De twee wedstrijden zijn live te zien op radio, televisie en Internet.

Returnwedstrijden

Bayern München neemt het op tegen Atletico Madrid en Real Madrid speelt tegen Manchester City. Voor Bayern München is er vanavond veel aan gelegen om het thuisduel met Atlético Madrid te gaan winnen, aangezien de formatie van Pep Guardiola vorige week met 1-0 verloor in Madrid. Real Madrid en Manchester City speelde vorige week één van de saaiste wedstrijden in de Champions League ooit. De wedstrijd in Manchester eindigde ook in 0 – 0. De returns in de halve finales in de UEFA Champions League zijn deze week live te volgen via radio, televisie en Internet.

SBS6

SBS6 zendt beide halve finales live uit. De voorbeschouwing begint beide avonden om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op SBS6.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt beide halve finales ook live uit via haar televisiezender Ziggo Sport Select en haar app Ziggo Sport GO. Ziggo Sport Totaal is via vrijwel alle digitale aanbieders als betaaldienst te abonneren.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Daarnaast zijn alle hoogtepunten ook live te volgen via Twitter.

NPO Radio 1

Via het programma Langs de Lijn en Omstreken zijn de wedstrijden live te volgen op de radio. Het NPO Radio 1-programma begint om 20.30 uur. Vanavond is het commentaar bij de wedstrijd Bayern München – Atletico Madrid in handen van Andy Houtkamp en Philip Kooke, te gast in de uitzending als analist is Anthony Lurling. Woensdagavond wordt Real Madrid – Manchster City voorzien van commentaar door Frank Wielaard en Arman Avsaroglu.NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.