“Ruud de Wild van BNR Nieuwsradio naar NPO Radio 2”

DJ Ruud de Wild gaat een programma maken voor de publieke radiozender NPO Radio 2. Dit bericht journalist Marcel Frost van dagblad De Telegraaf op basis van goed ingevoerde bronnen. Het dagblad berichtte vorige week ook al over het vertrek van Timur Perlin bij NPO 3 FM. Dit bericht werd een dag later door de DJ zelf bevestigd.

De Wild tussen 16.00 en 18.00 uur op Radio 2

De officiële bekendmaking van zijn komst zou voor maandag gepland staan aldus de De Telegraaf. De Wild komt volgens De Telegraaf begin 2017 op de plek te zitten van Wouter van der Goes, elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur. Van der Goes schuift door naar 18.00-20.00 uur, waar nu nog Bert Haandrikman valt te beluisteren. Het is nog niet duidelijk wat de toekomst van Haandrikman is.

Hans Schiffers

Vorige week werd al wel bekend dat Hans Schiffers NPO Radio 2 inruilt voor NPO Radio 5. In februari was De Wild al eens in beeld bij Radio 2, maar die gesprekken liepen op niets uit.

Weg bij BNR Nieuwsradio

Ruud de Wild presenteert sinds 5 september een middagprogramma op BNR Nieuwsradio. Volgens dagblad De Telegraaf zou hij daar aan het einde van dit jaar weer mee moeten stoppen.

Radio 538

Ruud de Wild werkte eerder voor NPO Radio 3FM en Radio 538. In 2015 moest hij bij Radio 538 in de middag het veld ruimen voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, die van 3FM  overstapten naar de commerciële zender.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.