Coronacrisis: KPN biedt tot 1 juni gratis televisiezenders aan

KPN biedt tot 1 juni aanstaande gratis televisiezenders aan via haar dienst Interactieve Televisie. De televisiezenders maken normaal onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket. Door de coronacrisis worden de televisiezenders nu aangeboden in het basispakket. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement.

Televisiezenders

KPN begon half maart met aanbieden van gratis televisiezenders via haar dienst Interactieve Televisie. Een aantal van deze zenders zal in ieder geval nog tot 1 juni gratis te zien zijn. Het gaat hierbij om de televisiezenders Nick Toons, Nikck Jr, Nick Music (kanaal 52 t/m 54), Baby TV (kanaal) 57 Comedy Central Extra (kanaal 71 en 192 TV (kanaal 113).

Film1

De gratis filmzenders van Film1 zijn nog tot en met aanstaande maandag (Tweede Paasdag) gratis te zien via Interactieve Televisie. Gemaakte opnames van Film1 zullen na 13 April komen te vervallen. KPN biedt een actie aan waarbij de filmzenders van Film1 zes maanden lang voor 4,99 euro per maand zijn te abonneren.

Ziggo

Aanbieder Ziggo biedt momenteel ook een gratis aanbod aan televisiezenders aan die normaal alleen via een aanvullend abonnement zijn te ontvangen. Vanaf 14 april zal dit aanbod worden aangepast. In ieder geval zal de muziekzender 192TV dan gratis te zien zijn voor de abonnees van digitale televisie.

Andere aanbieders

Meer informatie over de tijdelijke extra gratis zenders in verband met de coronacrisis bij andere aanbieders vind je hier: